Ik ben blij dat jullie mijn website komen bekijken! Dat betekent dat jullie gaan trouwen! Een dag die je niet wil vergeten! Van deze dag willen jullie onbezorgd kunnen genieten. Een goede trouwfotograaf is daarom ook een must! Ik sta graag voor jullie klaar, om de mooiste momenten van deze bijzondere dag voor eeuwig vast te leggen. Van de voorbereidingen tot het ja- woord en natuurlijk het feest! Ik heb regelmatig contact met jullie vanaf de eerste e-mail tot aan de bezorging van de trouwfoto's.

“And so the adventure begins”

Op jullie dag begin ik het liefste bij de voorbereidingen. Het aankleden van de bruid. Omdat in dit deel van de dag jullie vol verwachting en spanning zit. Dit maakt jullie verhaal compleet. Om jullie verhaal prachtig af te sluiten fotografeer ik het liefste de bruidspaar shoot tijdens het gouden uur. Het licht is dan prachtig! Zacht, egaal en vooral vanwege de mooie kleuren romantische! Kijk vooral even verder, want er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de fotografie van jullie trouwdag. Willen jullie meer weten en mij persoonlijk ontmoeten? Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden en natuurlijk jullie wensen door te nemen!


Een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Een klik tussen jullie en de trouwfotograaf is ook heel erg belangrijk! Je wil natuurlijk niet dat het ongemakkelijk wordt op je trouwdag. Daarom stel ik altijd eerst voor om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gezellig kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie tijdlijn, speciale wensen en natuurlijk de fotografie!


Trouwpakket

Eerste preview al binnen 48 uur!
Incl. Trouwalbum 20x20 met de mooiste foto's!
Incl. Coupleshoot t.w.v. €145,00!
Nabewerkte trouwfoto's in kleur/zwart-wit
Luxe USB- stick met alle foto's
Online alle foto's downloaden
Ca. 300 fotobestanden
Vanaf 6 uur


€ 1199

“Rochelli, bedankt voor de fantastische foto’s van ons huwelijk! Elke keer weer een genot om de dag zo her te beleven. En telkens bij de groepsfoto’s op het veld denk ik al lachend weer aan hoe jij al improviserend om de hele meute vast te leggen kordaat besloot de videomast in te klimmen.
Kortom, een geweldige fotograaf!”

FAQ

Mijn werkwijze

Ga je trouwen en ben je geïnteresseerd in mijn trouwfotografie? Dan plan ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in. Ik kom dan gezellig bij jullie langs om jullie wensen qua stijl, locatie, datum, tijd en eventuele aanvullende wensen door te nemen. Na de kennismaking ontvang je van mij de trouwbrochure met alle informatie over de trouwfotografie waarin al jullie wensen zijn opgenomen. Als deze helemaal klopt ontvang ik jullie akkoord en reserveer ik de gewenste datum! Zo kunnen jullie op de trouwdag ontspannen, en genieten van elkaar, terwijl ik de allermooiste ongedwongen momenten voor jullie fotografeer.

Trouwpakketten Inclusief

Al mijn trouwpakketten zijn inclusief:

* Een gezellig & vrijblijvend kennismakingsgesprek
* Bijzondere fotografie van jullie trouwdag naar jullie wensen.
* Al binnen 48 uur een eerste preview van jullie trouwfoto's!
* Selectie & nabewerking van een uitgebreide fotoreportage in kleur/zwart-wit
* Binnen 4 a 8 weken alle foto's online te bekijken en downloaden in hoge resolutie!
* Een mooie linnen trouwalbum (20x20 cm) met hierin jullie mooiste foto's!
* Een luxe USB- stick met hierop al jullie trouwfoto's!

Kosten en betaling

Na het kennismakingsgesprek stel ik een vrijblijvende prijsopgave op voor jullie trouwfotografie. Wanneer jullie tevreden zijn met de trouwbrochure en prijsopgave, en jullie akkoord hebben gegeven volgt er een aanbetaling van 50% voor de reservering van de gewenste datum. Ook plannen we een maand voor de datum nog even een afspraak in, zodat we samen nog even alles kunnen doornemen.

Mochten jullie kiezen voor extra uren fotografie bovenop het pakket, dan geldt hiervoor een meerprijs van €121,- per uur. Indien jullie bruiloft plaatsvindt buiten een straal van 30 km vanaf Almelo, dan betreffen de reiskosten €0,35 per km en €12,50 per reisuur.

See More on Instagram