Trouwfotografie

Super leuk dat jullie mijn website komen bekijken! Dat betekent dat jullie gaan trouwen, een moment om nooit meer te vergeten! Van deze dag willen jullie onbezorgd kunnen genieten. Een goede trouwfotograaf is daarom ook een must! Ik sta graag voor jullie klaar, om de mooiste momenten van deze bijzondere dag voor eeuwig vast te leggen. Van de voorbereidingen tot het ja- woord en natuurlijk het feest! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even verder, want er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de fotografie van jullie trouwdag. Willen jullie meer weten en mij persoonlijk ontmoeten? Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden en natuurlijk jullie wensen door te nemen!

Trouwfotograaf Almelo Trouwfotografie Bruidsfotografie Trouwreportage
Trouwalbum Fotoalbum Trouwfoto's usb-stick trouwreportage trouwfotografie trouwen bruiloft bruidsboeket
Trouwfotograaf Almelo Trouwfotografie Bruidsfotografie Trouwreportage

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Een klik tussen jullie en de trouwfotograaf is heel erg belangrijk! Je wil natuurlijk niet dat het ongemakkelijk wordt op je trouwdag. Daarom stel ik altijd eerst voor om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gezellig kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie tijdlijn, speciale wensen en natuurlijk de fotografie!

Budget Pakket

Foto's van het belangrijkste deel van de dag
Eerste preview al binnen 24 uur!
Nabewerkte trouwfoto's in kleur/zwart-wit
Trouwalbum 20x20 met de mooiste foto's
Luxe USB- stick met alle foto's
Online alle foto’s downloaden
Ca. 150 fotobestanden
Circa 4 uur

€899,-

Basis Pakket

Foto's van het grootste deel van de dag
Eerste preview al binnen 24 uur!
Nabewerkte trouwfoto's in kleur/zwart-wit
Trouwalbum 20x20 met de mooiste foto's
Luxe USB- stick met alle foto's
Online alle foto's downloaden
250 fotobestanden
Circa 6 uur.

€1199,-

All- in pakket

Foto's van jullie hele trouwdag!
Eerste preview al binnen 24 uur!
Nabewerkte trouwfoto's in kleur/zwart-wit
Trouwalbum 20x20 met de mooiste foto's
Luxe USB- stick met alle foto's
Online alle foto's downloaden
Ca. 400 fotobestanden
Vanaf 8 uur.

Op aanvraag

Trouwalbum Fotoalbum Trouwfoto's usb-stick trouwreportage trouwfotografie trouwen bruiloft

Trouwalbum


Hoewel foto's tegenwoordig veelal digitaal bekeken en gedeeld worden, vind ik het enorm belangrijk dat jullie een tastbare & waardevolle herinnering overhouden aan jullie trouwdag. Daarom lever ik standaard, zonder extra kosten, een super mooi trouwalbum bij ieder pakket, met daarin de mooiste foto's van jullie trouwdag! Het trouwalbum heeft een mooie linnen kaft en bevat standaard 24 pagina's. Hebben jullie specifieke wensen? Laat het me gerust weten!

“Rochelli, bedankt voor de fantastische foto’s van ons huwelijk! Elke keer weer een genot om de dag zo her te beleven. En telkens bij de groepsfoto’s op het veld denk ik al lachend weer aan hoe jij al improviserend om de hele meute vast te leggen kordaat besloot de videomast in te klimmen.
Kortom, een geweldige fotograaf!”

FAQ

Mijn werkwijze

Ga je trouwen en ben je geïnteresseerd in mijn trouwfotografie? Dan plan ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in. Ik kom dan gezellig bij jullie langs om jullie wensen qua stijl, locatie, datum, tijd en eventuele aanvullende wensen door te nemen. Na de kennismaking ontvang je van mij de trouwbrochure met alle informatie over de trouwfotografie waarin al jullie wensen zijn opgenomen. Als deze helemaal klopt ontvang ik jullie akkoord en reserveer ik de gewenste datum! Zo kunnen jullie op de trouwdag ontspannen, en genieten van elkaar, terwijl ik de allermooiste ongedwongen momenten voor jullie fotografeer.

Trouwpakketten Inclusief

Al mijn trouwpakketten zijn inclusief:

* Een gezellig & vrijblijvend kennismakingsgesprek
* Bijzondere fotografie van jullie trouwdag naar jullie wensen.
* Al binnen 24 uur een eerste preview van jullie trouwfoto's!
* Selectie & nabewerking van een uitgebreide fotoreportage in kleur/zwart-wit
* Binnen 4 weken alle foto's online te bekijken en downloaden in hoge resolutie!
* Een mooie linnen trouwalbum (20x20 cm) met hierin jullie mooiste foto's!
* Een luxe USB- stick met hierop al jullie trouwfoto's!

Kosten en betaling

Na het kennismakingsgesprek stel ik een vrijblijvende prijsopgave op voor jullie trouwfotografie. Wanneer jullie tevreden zijn met de trouwbrochure en prijsopgave, en jullie akkoord hebben gegeven volgt er een aanbetaling van 50% voor de reservering van de gewenste datum. Ook plannen we een maand voor de datum nog even een afspraak in, zodat we samen nog even alles kunnen doornemen.

Mochten jullie kiezen voor extra uren fotografie bovenop het pakket, dan geldt hiervoor een meerprijs van €121,- per uur. Indien jullie bruiloft plaatsvindt buiten een straal van 30 km vanaf Almelo, dan betreffen de reiskosten €0,35 per km en €12,50 per reisuur.

See More on Instagram