Newborn lifestyle fotografie

Genietend van jullie wonder, dat gevoel is niet in woorden te beschrijven. Maar wel in beeld. Jarenlang wil je dat gevoel vasthouden en er aan herinnerd worden, Want voor je het weet zijn ze groot. Met een lifestyle newborn fotoreportage maak je dit waar, en kunt je altijd terug kijken naar deze prachtige momenten!

Newborn

Newborn shoot naar wens.
Op locatie.
Digitale nabewerking.
Foto’s in hoge resolutie.
Online foto’s downloaden.
Kleur & zwart- wit foto’s.
25 digitale fotobestanden

€129.95

“Vandaag de newborn shoot gekregen. Echt een top meid en maakt super mooie foto's!! Ben er super super blij mee! Zeker een aanrader!”

FAQ

Werkwijze

Voorafgaand van de fotoshoot hebben we eerst even contact over jullie wensen qua stijl, datum, tijd, locatie en eventueel aanvullende eisen. U ontvangt van mij een overzicht van de gemaakte afspraken en het tarief. De lifestyle newborn fotoreportages worden op locatie gemaakt. Ik kom aan huis dus jullie kunnen lekker thuis blijven. Hoe fijn is dat!

Inclusief

* Lifestyle newborn fotografie.
* Op locatie.
* Eventueel met vader, moeder of extra kind.
* Selectie & nabewerking foto’s.
* Foto's in kleur en zwart-wit.
* Een persoonlijke link met wachtwoord om jullie fotobestanden in hoge resolutie gemakkelijk te downloaden.
* Optioneel; Afdrukken van jullie foto’s en of een fotoalbum.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot maak ik mooie foto's van jullie prachtige baby(s). Dit gebeurt bij jullie in huis. Afhankelijk van jullie wensen kunnen dit gewone de dagelijkse setting zijn van jullie gezin, denk aan mooie foto's op de bank, of lekker op bed. Maar als de momenten zich voor doen, kunnen dit ook foto's zijn van borstvoeding, badje, verschonen of een lieve huilbui. Ik let op elk moment! Zelfs de lieve hond die de poepluier uit de prullenbak weet te vissen, zet ik op de foto. Dat is lifestyle!

Welke formaties zijn mogelijk?

Alle formaties met uw newborn is mogelijk. Op nummer 1 staat uw baby. Ik maak dan prachtige close-up foto's. Dit kunnen lipjes, wimpers, neusje, handjes, voetjes zijn, maar natuurlijk ook prachtige portretfoto's. Ook mag mama en papa en broer en zus op de foto.

See More on Instagram