Geboorte Poster

De sterren boven de geboorte!

Koester de geboorte van jou baby! Een unieke geboorte poster hoort daar bij! Hoe leuk is het om te weten waar de sterren stonden op de geboortedag van jou baby!


De sterren


Moet je nagaan, we kunnen nu gewoon terug in de tijd om te kijken waar je sterren stonden op jou geboortedag, vanaf de locatie waar je bent geboren en om hoe laat! Automatisch zien we het sterrenbeeld, maar ook kunnen we de rest van de sterren zien. Soms als je geluk hebt heb je misschien wel planeten in de buurt gehad die je kwamen vergezellen!

Op datum, tijd, locatie & kleur!


Een unieke poster op maat gemaakt!

Wil jij ook een te gekke poster voor jou baby aan de muur? Het enige wat ik hoef te weten is natuurlijk het geboortedatum, de tijd van geboorte, locatie van geboorte, gewenste kleur en de naam van de baby.


En dan ga ik voor jullie aan de slag!


Kleuren


De posters kunnen in elke gewenste kleur gemaakt worden met elk gewenste stip!

Deze posters passen zo in jullie interieur!

Geboorteposter

Geboorteposter

A4 formaat
Gewenste kleur
Met naam, datum, locatie
Sterrenbeeld, sterren en planeten
A3 formaat ook mogelijk

Vanaf €39,70,-
FAQ

Geboorte poster

Wat is er nou leuker, dan iets origineels en unieks zoals een geboorte poster! De geboorte poster is een poster waarin jou baby's sterrenbeeld word weer gegeven vanaf dé locatie van geboorte, tijd en datum. Het leuker aan deze poster is dat niet alleen het sterrenbeeld word weer gegeven, maar ook alle andere planeten en sterren die op dat moment te zien zijn. Hoe leuk is dat!

Poster papier

De poster wordt gedrukt op dik, robuust papier waardoor het er boho chic uit ziet. De kleuren komen prachtig naar boven en je kunt alles duidelijk zien! Super leuk dus voor aan de muur in de babykamer.

Formaten

De posters kunnen gedrukt worden op A4 & A3 Formaat

@rochellisfotografie