Even iemand anders zijn

’ll make you an offer you can’t refuse! Mijn nieuwe dienst, de dienst waar ik heel erg trots op ben! Hiermee leef ik me helemaal uit en gooi ik al mijn creativiteit in de strijd. Themafotografie! Fotografie waarin jij als een filmster op het doek staat, en ik de regisseur ben. Je kunt iemand anders zijn, stoerder, uitdagender, als een echte BAAS! Wees de gevreesde God father of de zigeuner Thomas Shelby van de serie Peaky Blinders!

Themafotografie

Themafotografie is een stoere fotoshoot waarin je terug in de tijd gaat, waar de sigaret op lip normaal was, en standaard een zakhorloge een must was. En niet te vergeten, een moment waarin jij de baas bent! De fotoshoot draait om jou en om wat jij wilt uitbeelden. Ik leg het vast en maak er een prachtige fotoreportage verhaal van.

Hoe werkt het?

Dit is echt leuk om met je vriendengroep te doen! Een gezellig dagje in Almelo en of omstreken. Wanneer u informatie over deze fotoshoot aanvraagt, kunt u direct aangeven met hoeveel personen u bent en welk thema u wilt gaan uitvoeren, de stijlen van alle decennia zijn mogelijk, de jaren 20, 50, en 60. De gouden eeuw en de middeleeuwse hofhouding zijn ook mogelijk!

Na uw aanvraag stuur ik u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte. Hierin geef ik u alle informatie over deze leuke fotoshoot. Na een aantal dage nog geen reactie op uw bericht? Het kan voorkomen dat mijn e-mail bij u in de spambox of bij ongewenst terecht is gekomen.

Maak direct een afspraak!