Zwanger van de tweede!


Heeyy,


Een leuke aankondiging! Ik ben zwanger van onze tweede zoon! JEEEEUHJ Op 12 maart 2024 ben ik uitgerekend en ik hoop natuurlijk net als bij Jax op de dag zelf of een dagje erna te gaan bevallen. We hebben het niet in de hand, maar goed. Hopen mag!

Ik ben nu met zwangerschapsverlof en ga lekker genieten van mijn laatste 5 weekjes. Meneertje in mijn buik laat vaak van zich horen en ligt een beetje dwars te doen wat betreft de ligging. STUIT NEEE!!!

Alles gaat prima, voel me goed en kan nog bewegen. Zo en toe komt het gewaggel tevoorschijn, of wat kramp in mijn benen, maar ik mag zeker niet klagen. Al doe ik dat soms wel als ik iets voor elkaar wil krijgen bij mijn verloofde ssst :P HAHA


Onze zoon Jax is alweer 5 jaar oud. Dus hij word een grote sterke broer! Hij is er helemaal klaar voor en heeft er zin in. Het is zo leuk omdat hij alles mee krijgt nu. Hij wil overal mee helpen en heeft samen met papa de babykamer in elkaar gezet. SUPER TOCH!! Vele mooie en grappige vragen gaan er in zijn koppie om. Daar moet ik dan zo om lachen!

Ik plaste bijna in mijn broek van het lachen omdat meneertje Jax een aankondiging had in de auto van school op weg naar huis; Mama, als jij moet bevallen wil ik niet bij jou in bed liggen hoor... Dan word ik nat van alle lichaamssappen van je buik.. BAH!! hahahahahaha Ik moest zo hard lachen omdat het gewoon uit het niets kwam! Dat vergeet ik nooit weer.


We hebben als gezin zelf een zwangerschap fotoshoot gedaan en ik ben gefotografeerd door mijn beste vriendin! Die geen ervaring in de fotografie heeft, maar het ECHT super top heeft gedaan. Ze krijgt ons altijd aan het lachen! De foto's heb ik zelf bewerkt!!! Mijn complimenten aan mijn BESTIE!!


!!!!!!!!!!!! Het is de bedoeling dat ik halverwege mei +/- eind mei 2024 weer lekker rustig alles ga opbouwen. Bruiloften staan alweer klaar in mijn agenda!

Ik ga na mijn zwangerschapsverlof ook weer lekker beginnen met schoolfotografie ( heb al super leuke opdrachten! ) Mochten jullie op zoek zijn naar een LEUKE schoolfotograaf? Ik bied me aan!!

Ik ga ook wat meer aan studiofotografie doen. En mijn buiten shoots Vintage en romantisch gaan ook gewoon door!


Mochten jullie interesse hebben? Stuur me dan een e-mail om alvast datums te reserveren voor na mijn zwangerschapsverlof. Er zijn al veel aanvragen binnengekomen omdat ik alles rustig op wil bouwen.

Dus veel plekjes zijn er niet meer!!!!!!!!!!!!!Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo
Zwanger Zwangerschapsfotografie fotostudio Zwangerschapsfoto Almelo