Geboortefotografie

De geboorte van jullie kindje is een hele bijzondere gebeurtenis die je nooit meer wilt vergeten. Als toekomstige ouder maak je de bevalling vaak in een roes mee. Des te mooier is het om de mooiste momenten achteraf nog eens terug te kijken! Ik help jullie graag deze bijzondere herinneringen te bewaren door de meest emotionele en vreugdevolle momenten vast te leggen. Nieuwsgierig? Ik ga graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden!

Geboorte-fotografie

Starttarief (€199,99)
V.a. (circa) 8 cm ontsl.
Digitaal nabewerkte foto’s
Foto’s in kleur/zwart-wit
Online foto’s downloaden
Geheel naar wens.

Prijs op aanvraag

Geplande Keizersnede

Digitaal nabewerkte foto’s
Foto’s in kleur/zwart-wit
Online foto’s downloaden
Geheel naar wens.
3 uur.
50 fotobestanden
Meerprijs p/u €99,99

Al vanaf €299,-

Kraam- fotografie 1 dag

Direct na thuiskomst.
Digitaal nabewerkte foto’s
Foto’s in kleur/zwart-wit
Online foto’s downloaden
Geheel naar wens.
150 fotobestanden
Uren in overleg

Al vanaf €199,-

Rochelli's Fotografie Geboortefotografie Geboorte
Rochelli's Fotografie Geboortefotografie Geboorte
Rochelli's Fotografie Geboortefotografie Geboorte
Rochelli's Fotografie Geboortefotografie Geboorte

“De geboortefotografie is een prachtige reportage waarin je elke emotie ervaart en voelt! Denk aan spanningen, humor, liefde en kracht.”

FAQ

Werkwijze

Het is belangrijk dat je een klik hebt met de fotograaf die de geboorte van jullie kindje vastlegt. Daarom stel ik altijd eerst voor om voor een kennismakingsgesprek te gaan! Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we direct uitgebreid alle informatie en jullie wensen. Mocht er een klik zijn en jullie kiezen voor mij als geboortefotografe, dan ben ik in de afgesproken periode dag en nacht bereikbaar voor jullie!

Wanneer sta ik standby?

Op het moment dat jullie besloten hebben om voor mij te kiezen als geboortefotograaf hebben we regelmatig contact en ben ik vanaf de 38e week, 24 uur per dag + zeven dagen in de week voor jullie beschikbaar. Jullie nemen contact op vanaf het moment dat de weeën begonnen zijn, eerst houden we telefonisch/whatsapp contact en vanaf ongeveer 6 cm ontsluiting hoop ik in het ziekenhuis of thuis bij jullie aanwezig te zijn. Ik blijf niet continue in de kamer maar trek me ook af en toe even terug. Vanaf 8/9 cm ontsluiting blijf ik er graag bij om de spannendste momenten goed op beeld te krijgen.

De bevalling

De bevalling kan zowel in het ziekenhuis als bij jullie thuis plaatsvinden. Begint het eerst thuis maar moeten jullie vanwege omstandigheden toch naar het ziekenhuis? Geen probleem, ik volg jullie gewoon van begin tot eind. Ik leg hierbij alle momenten vast die voorbij komen!

Wanneer ik aankom begin ik met het maken van de foto’s van de voorbereidingen en de spanningen vlak voor de geboorte, de emotionele momenten van jullie samen en de eerste blikken wanneer de baby geboren wordt.

Tijdens het fotograferen zal ik mij niet veel op de voorgrond begeven. Het blijft jullie moment samen. Alles dat snel in een waas voorbij komt kunnen jullie later nog vaak terugkijken.

Na de geboorte blijf ik nog even om de laatste fase vast te leggen. Het meten, wegen en het aankleden van de baby zijn mooie herinneringen die ouders vaak niet goed meekrijgen, ook het geven van het eerste flesje of voor het eerst aan de borst zijn kostbare momenten. Deze leg ik nog graag voor jullie vast. Je kunt op mij vertrouwen dat ik alleen de smaakvolle kant van de geboorte vastleg.

See More on Instagram