Stagiaire beroepsonderwijs leerbedrijf studie student studeren fotografie portret

Hé Ik ben Inga!


Ik zal me even voorstellen. Ik ben Inga en ik ben 22 jaar. Ik ben derdejaars fotografie student, en loop sinds kort

stage bij Rochelli's Fotografie.

Mijn hobby's zijn natuurlijk foto's maken, gamen en met vrienden afspreken!

Mijn verhaal.


Ik heb voor de opleiding fotografie gekozen omdat ik heel creatief ben. Ik vind dat ik deze

eigenschap goed kan gebruiken bij de foto’s die ik maak. Foto’s maken is dus gewoon iets

wat mij super gelukkig maakt! Dat maakt dat ik er van droom om later mijn eigen bedrijf te kunnen opzetten! Dat zou echt geweldig zijn!


Via bekenden kende ik Rochelli al. Mijn eerste indruk van Rochelli was dat ze een hard werkende vrouw is, die serieus met haar opdrachten bezig is, en ze is natuurlijk een aardig persoon.

Ik wou graag Bij Rochelli stage lopen, omdat ten eerste Rochelli een breed pakket aan fotografie aanbied. Ze doet verschillende opdrachten. En hier kan ik heel erg veel van leren! Juist omdat ik dan telkens in andere situaties terecht zou komen. Dat geeft mij de werkervaring die ik op moet doen. En ik had gehoord dat Rochelli knetter (gezellig) gek is (nee maar echt! )


Omdat Rochelli geen erkend leerbedrijf was, had ze mij afgewezen. Ze dacht zelf, dat ze mij niet kon helpen. Ik was daarom begonnen bij een ander bedrijf. Hier kon ik niet de nodige werk ervaring opdoen voor mijn studie, dus moest ik switchen van stage. Natuurlijk waren alle stageplekken al bezet. En zat ik met mijn handen in het haar! Het zit namelijk zo, geen stage plek, geen werkervaring, geen diploma!


Oei! Ik moest opschieten! Ik dacht, nou nee heb ik... en ja kan ik krijgen bij Rochelli!

Eindelijk!


Ik belde haar gewoon weer op en heb mijn verhaal uitgelegd. Gelukkig wou ze mij graag helpen. Ze had contact opgenomen met mijn studie loopbaan begeleider en hij had haar verteld wat ze allemaal moest regelen. Ze moest een erkend leerbedrijf worden!


En dit heeft ze allemaal met spoed geregeld voor mij, omdat ik in tijdnood zat.

En nu is Rochelli’s Fotografie een erkend leerbedrijf! Ik loop nu gezellig stage bij haar!

In ruil voor mijn gezelligheid verwacht ik natuurlijk dat ze mij héééél veel gaat leren! ;)


Bij Rochelli mag ik fotoshoots organiseren, en ze leert mij ook hoe ik mijn creativiteit kan

benutten tijdens de fotoshoots. Ik heb mijn leerdoelen al gemaakt, en ik ben al druk bezig geweest met het organiseren van een leuke fashion shoot!


Ik hoop hier heel veel te leren, maar dat betwijfel ik niet!

Met trots kan ik jullie zeggen dat Rochelli's fotografie een erkend leerbedrijf is!
Inga